Passie voor ontwerp, aanleg & onderhoud
0416-378273

Onze klanten vertellen

Beste klanten we waarderen het als u uw beoordeling achterlaat door op de onderstaande button te klikken. Al vele zijn u voorgegaan en we hopen dan ook dat we een duidelijk beeld kunnen creëren voor onze toekomstige klanten. Hebben we in het verleden iets voor u betekend? Laat dan ook uw beoordeling achter!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 29 reviews
aanleg

Deze mensen luisteren naar je wensen en zien kans die te vertalen in je droom.Geduldig, correct, afspraken worden stipt nagekomen en het werk wordt uitgevoerd door vak bekwame mensen die keihard werken.In deze tijd een uitzondering hoe dit bedrijf functioneert.Een aanrader eerste klas.

Aanleg

In verband met moeilijke perceel indeling waren we op zoek naar een passend ontwerp. Dit heeft hoveniersbedrijf van Oorschot perfekt voor elkaar gekregen. We zijn uiterst tevreden met onze tuin en genieten er al volop van. Een goed team met goede service! Complimenten namens ons, een bedrijf waar je op kunt rekenen.

Hoveniersbedrijf van Oorschot

Peter en zijn mensen hebben onze achtertuin die toe was aan vernieuwing flink aangepakt. Zij hebben keihard gewerkt en wij hoeven nu alleen nog maar te genieten van onze mooie tuin. Chapeau jongens!

onderhoud

Keihard werkende mensen die het achterstallige onderhoud van onze tuin hebben gedaan. Petje af voor de klus die ze hebben geklaard.

aanleg

Deze mensen luisteren naar je wensen en zien kans die te vertalen in je droom.Geduldig, correct, afspraken worden stipt nagekomen en het werk wordt uitgevoerd door vak bekwame mensen die keihard werken.In deze tijd een uitzondering hoe dit bedrijf functioneert.Een aanrader eerste klas.

Aanleg

Vakmensen waarvoor "afspraak is afspraak" geldt. Gaan net een stapje verder dan je mag verwachten. Vriendelijk, professioneel, precies, hard werkend, fijn team om mee te werken. Bij ons is het uiteindelijke resultaat mooier geworden dan wat we op basis van de tekening hadden verwacht. Ik kan iedereen aanraden die voor de beslissing staat om een nieuwe tuin aan te laten leggen, dit door Hoveniersbedrijf van Oorschot te laten doen.

aanleg en onderhoud

Peter en zijn mensen hebben de afgelopen 25 jaar 3x bij ons een tuin aangelegd en jaarlijks de tuin gesnoeid. Altijd staan er wel planten in bloei, zodat het hele jaar de tuin er mooi bij staat. Daarnaast gemakkelijk zelf bij te houden vanwege juiste manier van aanleg, snoeien en hun adviezen qua bemesting, bestrijding etc.Heb er zelf ook veel van opgestoken. Ben erg tevreden en hoop nog lang van hun diensten gebruik te kunnen maken.

Nieuw terras

Door Hoveniers bedrijf van Oorschot ons terras laten veranderen en vernieuwen.Resultaat uitstekend, zijn goed tevreden.

onderhoud

Afgelopen april mijn voor en achtertuin door Hoveniersbedrijf van Oorschot helemaal naar mijn wens laten maken!
Wat een fantastisch personeel, wat zeer vakkundig alles heeft gesnoeid, mosvrij gemaakt en alle afval af heeft gevoerd!
Het enige wat ik nu nog hoef te doen is IEDERE DAG GENIETEN van het goede werk wat ze hebben geleverd!
Ga zeer zeker in het najaar nog een aanvraag doen om alles in orde te maken voor de winter!

Zeker een bedrijf om aan te bevelen!!

aanleg

In onze vijver is een biofilter aangebracht. Er is netjes en op tijd gewerkt. Nu hoop ik dat het filter zijn werk gaat doen en ons een kraakheldere vijver gaat opleveren. Vast wel. Ik heb er vertrouwen in. Daarnaast van peter nog een aantal andere tuintips gekregen. Ik ben helemaal blij.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Contact

Kooiweg 3
5151 BG Drunen

T: 0416-378273
F: 0416-382946
M: 06-55308604
info@oorschothovenier.nl

Postadres:
Bosscheweg 59
5151 BB Drunen

KvK-nummer: 18049623

Onze berichten

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.