Passie voor ontwerp, aanleg & onderhoud
0416-378273

Vacature: Vakbekwaam Hovenier

Functieprofiel

Hoveniersbedrijf van Oorschot werkt in opdracht van zowel particulieren als bedrijven, maar ook voor gemeenten. We beschikken over een uitgebreid machinepark. Kortom: alle voorzieningen zijn aanwezig om het werk goed uit te kunnen voeren. In de functie van vakbekwaam hovenier ben je verantwoordelijk voor de aanleg en onderhoud van tuinen bij particulieren. Voor deze functie moet je zelfstandig kunnen werken en bovenal bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken. En heb je aantoonbare werkervaring in de branche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie eisen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van tuinen bij particulieren. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die de competenties heeft om van deze functie een succes te maken. Ben jij die gemotiveerde hovenier die voldoet aan onderstaande functie-eisen?

  • In het bezit van relevante diploma’s;
  • Werkervaring als hovenier;
  • Zelfstandig kunnen werken;
  • Goed kunnen plannen en organiseren van eigen werkzaamheden;
  • Goede sociale vaardigheden;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter van Oorschot via telefoonnummer 0416-378273. Enthousiast geworden over onze vacature van Vakbekwaam hovenier? Solliciteer dan direct op deze uitdagende functie en stuur je CV en een motivatiebrief naar info@oorschothovenier.nl!

 

Geef een reactie

Contact

Kooiweg 3
5151 BG Drunen

T: 0416-378273
F: 0416-382946
M: 06-55308604
info@oorschothovenier.nl

Postadres:
Bosscheweg 59
5151 BB Drunen

KvK-nummer: 18049623

Onze berichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue