Passie voor ontwerp, aanleg & onderhoud
0416-378273

Wie wij zijn

Hoveniersbedrijf van Oorschot ontwerpt en realiseert alle soorten tuinen, van klassiek tot modern en van onderhoudsvriendelijk tot natuurlijke tuinen, daarnaast voeren we breed onderhoud uit aan tuinen, parken en vijvers. We zijn een professioneel hoveniersbedrijf met een team van getalenteerde mensen

Bekijk op Youtube

 

 

 

 

 

 

Wat we doen
• Ontwerpen van tuinen, bedrijfstuinen, parken en vijvers.
• Aanleggen en onderhouden van tuinen, bedrijfstuinen, parken en vijvers.
• Aanleggen en ontwerpen van alle soorten vijvers.
• Realiseren van houten constructies op maat, zoals tuinhuizen.
• Een ruime keus aan (sier)bestrating aanbieden.

wie wij zijn,Ons profiel

Hoveniersbedrijf van Oorschot V.O.F. is opgericht in 2000 door Peter en Jolande van Oorschot en is in de jaren uitgegroeid tot een volwaardig hoveniersbedrijf dat gevestigd is aan de Kooiweg 3 te Drunen.

Het team bestaat uit goed geschoolde hoveniers welke graag de handen uit de mouwen steken. Van kleine particuliere tuinen tot grote buitenruimtes kunnen wij realiseren door onze ruime ervaring en een groot aantal machines en voertuigen. Onze opdrachtgevers variëren van zakelijk tot particulier.

”Genoeg werknemers om veel klanten van dienst te zijn maar niet te veel werknemers waardoor de kwaliteit hoog wordt gehouden”

We hebben inmiddels een groot machinepark, waardoor we elk mogelijk facet in elk project geheel in eigen beheer uit kunnen voeren. Daardoor zijn we niet afhankelijk van derden wat geen vertraging andere problemen oplevert. Ook de onafhankelijkheid zorgt dat de kwaliteit van het begin tot het eind van een project gewaarborgd wordt.

Peter van Oorschot zit al meer dan 30 jaar in het vak en is het meest in de particuliere sector bezig geweest. Voor Peter is het duidelijk geworden dat twee aspecten tijdens de aanleg van een tuin belangrijk zijn, namelijk kwaliteit en vertrouwen .

Deze twee aspecten staan bij Hoveniersbedrijf van Oorschot hoog in het vaandel en wordt aan iedereen die hier werkt ook uitgedragen.

Het bedrijf is gevestigd op een perceel van 7000m² wat ons de mogelijkheid biedt om er voorbeeldtuinen aan te leggen. Deze voorbeeldtuinen dienen om klanten inspiratie te geven en onze kundigheid waarover wij beschikken te tonen. Tevens kunt u een keuze maken uit de grote collectie bestrating die er tentoongesteld staat.

Onze site geeft een beeld van de werkzaamheden die wij in de loop van jaren hebben vervaardigd, zoals aanleg- en onderhoudswerkzaamheden.

Wilt u graag meer weten? U bent u altijd van harte welkom op ons bedrijf voor een persoonlijk gesprek of voor de bezichtiging van onze voorbeeldtuinen. We zijn elke zaterdag geopend tussen 10 en 16 uur. Ook kunt u een afspraak maken voor een andere dag of tijd welke u beter uitkomt.

Contact

Kooiweg 3
5151 BG Drunen

T: 0416-378273
F: 0416-382946
M: 06-55308604
info@oorschothovenier.nl

Postadres:
Bosscheweg 59
5151 BB Drunen

KvK-nummer: 18049623

Onze berichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue